nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Vállalkozóknak / Hirdetés / Jade köves masszázságy oldalon áll
Vállalkozóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
augusztus 2020
előre
Jade köves masszázságy
A beépített jadeköves görgők a gerinc mentén gördülnek fel-le, jótékony hatással vannak az idegpályákra, lelki relaxációnkra, segítik a stresszoldást.

Lábatlanon a gyógyászati segédeszközök boltjában (Rákóczi u 61.) a jade köves masszázságy kipróbálható, s ha elnyerte tetszését, megvásárolható. A beépített jadeköves görgők a gerinc mentén gördülnek fel-le, így jótékony hatással vannak az idegpályákra, lelki relaxációnkra és segíthetik a stresszoldást.

A jadekövek fénnyel való felmelegítésének köszönhetően az ágy hőterápiát is lehetővé tesz, mely serkenti a vér hajszálereiben való körforgását.

Az ágy fizikai és lelki energiáinkat egyesítve emelheti a szervezet rezgésszintjét, javítva ezzel közérzetünket és segítve egészségérzetünk megőrzését.


[ 2009.04.08. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek