nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Virágos Lábatlan oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
szeptember 2020
előre
Virágos Lábatlan
Felhívás Virágos és tiszta Lábatlanért mozgalomban való részvételre


Az elmúlt év hagyományait követve az idei évben is útjára indul a Virágos és Tiszta Lábatlanért Mozgalom, melynek célja a településünk képének szépítésében résztvevők munkájának elismerése. A részvétel önkéntes (lehet nevezni, de a nevezés nem kötelező).

Tulipánok
Az őszi bírálat településrészek között külön-külön történik: utcák, utca-csoportok, lakótömbök, intézmények, magánszemély ingatlanai. Az elbírálás során a Képviselő-testület Területfejlesztési Bizottságának tagjai egyaránt figyelembe veszik a magán- és közterület rendben tartását. A bírálatban a lakosság is részt vehet. A legszebbnek ítélt családi házak képeire az elmúlt évhez hasonlóan a www.labatlan.hu honlapunk, Virágos és Tiszta Lábatlanért fórumán keresztül adhatják le szavazataikat várhatóan július elejétől. Az internetes szavazás akkor tekinthető majd eredményesnek, ha összességében legalább 50 szavazat érkezik a résztvevő ingatlanokra, és nyertesnek csak az a 3 ingatlan hirdethető meg, mely legalább 5 szavazatot kapott.

Összesen 1 utca, 1 lakótömb, 1 intézmény, és 13 magántulajdonú ingatlan részesül elismerésben, mely a legszebben rendbetartott utcák, lakótömbök esetében 40.000 Ft értékű, az 1 db intézmény esetében 20.000 Ft értékű fa, a magánszemélyek ingatlanai egyenként esetében 10.000 Ft értékű cserje és virágvásárlási vagy más a környezet szépítését elősegítő anyag, termék, vásárlási utalvány, emléktábla és oklevél átadásával történik.

Polgármesteri Hivatal


[ 2008.06.11. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek